Alle benodigdheden voor uw event

Naast beursstanden verzorgen wij ook het volgende...

Naast het verzorgen van beursdeelnames, het ontwerpen en maken van beursstanden, zijn er nog heel wat andere zaken die wij als standenbouwer voor u kunnen verzorgen:

 

Visuals

Buro Meijer kan instaan voor het ontwerp en productie van uw visuals. Dat kan in verschillende vormen.

banners met pvc band in aluminium frame

Uitleg met detailfoto's van een banner met peesdoek en hoe deze bevestigd wordt in een aluminium frame.
Het ontwerp (door u aangeleverd of door Buro Meijer opgemaakt) wordt geprint op doek met een pvc band die in een aluminium frame past. De print kan eventueel opgelicht worden door ledverlichting. Neem hier contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken

Banners met posterclamps

De foto toont een detailweergave van een posterclamp, de manier waarop deze bevestigd wordt en het uiteindelijke resultaat.
Het ontwerp (door u aangeleverd of door Buro Meijer opgemaakt) wordt geprint op textiel waar zowel bovenaan als onderaan posterclamps bevestigd worden.  U kunt hier terecht om een prijs aan te vragen.

Reclameborden

Enkele voorbeelden van werfborden zoals 'Te Koop' of 'Binnenkort beschikbaar'.

We hebben heel wat ervaring in huis wat betreft het maken en plaatsen van werfborden. Door het ontwerp aan te passen kunnen deze makkeiljk dienen als reclamebord voor uw event. Neem hier contact op met ons voor informatie.

belettering/bestickering

De foto toon 3 verschillende vormen van bestickering. Buitenbestickering, autobestickering en belettering van wanden.
Buro Meijer ontwerpt en regelt de belettering van al uw materialen. Geef ons wat meer info over het project en wij bekijken hoe we u kunnen helpen.

reliëfletters

Een voorbeeld van 3D letters. Het logo van Buro Meijer Standenbouw gemaakt met schuimletters.
Denkt u weleens aan reliëfletters wanneer u een mooie naamsherkenning wenst? 3D letters en logo's in hout of piepschuim behoren tot de mogelijkheden. vraag hier uw prijs aan

 

Verhuur meubilair

Enkele voorbeelden van meubels die te huur zijn. Zowel loungemeubels als moderne tafels en stoelen.
Bent u op zoek naar gepaste stoelen en tafels voor uw evenement? Of wilt u het eerder gezellig maken met een lounge? Voor elke gelegenheid hebben we het gepaste meubilair. Kom gerust eens langs om het assortiment te bekijken.

 

Verlichting en elektro

Truss en verlichting voor events

Voor al uw trussconstructies met passende verlichting kunt u bij Buro Meijer Standenbow terecht. Maak een afspraak om uw project te bespreken en wij helpen u graag verder met onze expertise.

 

Geluidsapparatuur

Klank- en geluidsinstallatie

De nodige geluidsapparatuur voor uw feestjes of evenementen. Kan afzonderlijk gehuurd worden of samen met truss en verlichting (zie hierboven).

 

Professionals voor events

De standenbouwers van Buro Meijer Standenbouw die bezig zijn met het plaatsen van een verhoogde vloer.
Nood aan iemand met kennis van zaken en ervaring? Onze standenbouwers bezitten de nodige expertise en ervaring. Zowel techniekers, elektriciens of vrachtwagenchauffeurs. Wat extra hulp zou welkom zijn? Laat dan niet na ons te contacteren.