Hoe gaat uw standenbouwer precies te werk?

1

Ons eerste contact

Tijdens een eerste contact bespreken we alle praktische zaken: op welke beurzen wilt u exposeren, wat verwacht u van uw beursstand, wat is het doel van uw beursdeelname, hebt u een bepaalde stijl voor ogen… Indien u al praktische informatie ontvangen hebt van de beursorganisatie kunt u deze ook meegeven. Dan houden wij daar alvast rekening mee tijdens het ontwerpen van uw beursstand.

2

Wij ontwerpen uw beursstand

Daarna is het de beurt aan onze ontwerp(st)ers. Ze bedenken een totaalconcept dat u zal helpen uw doelstellingen te behalen. Dat concept maken we concreet met enkele voorstellen en werken we verder uit aan de hand van 3D ontwerpen. Wanneer wij zelf overtuigd zijn van het ontwerp, nemen we opnieuw contact op met u.

3

De presentatie van het standontwerp

Wij komen bij u langs met 3D beelden van het standontwerp zodat u onmiddellijk een realistisch beeld hebt van uw toekomstige beursstand. Eventuele opmerkingen kunnen nog aangepast worden. Pas wanneer alles naar wens is, gaan wij over tot de productie van de stand.

bekijk onze eerdere werken

4

Productie van uw beursstand

Het ontwerp is klaar om in onze eigen atelier gemaakt te worden door vakmensen en door een team van professionele standenbouwers op- en afgebouwd te worden. Dit zowel in het binnen- als buitenland. Wij bouwen uw beurssstand zorgvuldig op en werken die tot in de puntjes af zodat alles klaar is om de bezoekers te ontvangen. Na de beurs bouwen we die af en wordt die opgeslagen en onderhouden tot uw volgende beursdeelname.

5

Full service Standenbouwer

Wij garanderen u een full service. Dat zijn geen loze beloftes, maar harde garanties. Zo zorgen wij voor alle administratie zoals aanvragen voor wateraansluiting, elektriciteit, ophangingspunten, verzekeringen… U wenst catering op uw beursstand of bent op zoek naar een hostess? Wij regelen alles. Wat u moet doen, is 10 minuten voor de beurs begint, aanwezig zijn op de stand om de lichtschakelaar over te halen. Al de rest staat voor u klaar. Dat is een belofte!

6

Een beursstand kopen, huren of een combinatie van beiden

Wanneer u een beursstand heeft die alleen voor uw bedrijf wordt gebruikt en die geheel in uw huisstijl is gemaakt, hoeft u deze niet altijd aan te kopen. Alleen de specifieke stukken die uniek zijn voor uw bedrijf, zoals spandoeken, meubels in uw huiskleur… dienen aangekocht te worden. Materialen met standaardafmetingen of die in stock zijn, stoelen & tafels, verlichting, technische vloeren, enz… kunnen steeds worden gehuurd. Zo hebt u een unieke stand voor een haalbaar budget. 

Project: Setraco

De beursstand van Setraco tijdens de European Seafood Exposition 2012 in Brussels Expo. 

Buro Meijer: The Movie

U wilt weten hoe we te werk gaan, Bekijk dan ‘The Movie’

Project: Dewaele woningbouw

De beursstand van Dewaele woningbouw op de Bis-beurs